Victor Ponta a înmânat cheile primelor microbuze şcolare repartizate comunelor de Ministerul Dezvoltării

Postat la 23 iulie 2014 35 afişări

Ministerul Dezvoltării a repartizat, miercuri, primele 100 de microbuze şcolare achiziţionate pentru transportul elevilor din mediul rural, cheile a 10 astfel de autovehicule fiind înmânate personal de către premierul Victor Ponta, în curtea Guvernului, primarilor de comune care le-au solicitat.

Victor Ponta a înmânat cheile primelor microbuze şcolare repartizate comunelor de Ministerul Dezvoltării

Acţiunea de repartizare a primelor 100 de microbuze şcolare trebuia să se desfăşoare, iniţial, în scuarul din faţa Palatului Victoria, unde au şi fost parcate autovehiculele. Din cauza vremii instabile, însă, evenimentul a fost transferat în curtea Guvernului, unde au fost rapid garate 10 microbuze.

După ce cele 10 microbuze au fost parcate în curtea Guvernului, şi-au făcut apariţia premierul Victor Ponta şi ministrul Dezvoltării, vicepremierul Liviu Dragnea. Cei doi au urcat chiar într-unul dintre microbuze pentru a vedea calitatea acestora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-ponta-a-inmanat-cheile-primelor-microbuze-scolare-repartizate-comunelor-de-ministerul-dezvoltarii-12961983
12961983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.