Victor Babiuc va executa pedeapsa de doi ani de închisoare ÎN REGIM DESCHIS. Becali şi Cioflină nu pot ieşi din penitenciar

Postat la 12 iulie 2013 45 afişări

Victor Babiuc va executa pedeapsa de doi ani de închisoare în regim deschis, putând astfel să iasă la muncă din penitenciar, între anumite ore, a decis, definitiv, Judecătoria Sectorului 5. Gigi Becali şi Dumitru Cioflină, condamnaţi în acelaşi dosar cu Babiuc, nu pot ieşi din penitenciar.

Victor Babiuc va executa pedeapsa de doi ani de închisoare ÎN REGIM DESCHIS. Becali şi Cioflină nu pot ieşi din penitenciar

 Instanţa Judecătoriei Sectorului 5 a admis, joi, cererea fostului ministru al Apărării Victor Babiuc de executare în regim deschis a pedepsei de doi ani de închisoare, primită în dosarul privind schimbul de terenuri dintre Gigi Becali şi MApN.

Victor Babiuc a contestat la Judecătoria Sctorului 5 decizia judecătorului delegat pentru executarea pedepselor, instanţa admiţându-i plângerea.

Decizia este definitivă, astfel că Victor Babiuc va putea ieşi zilnic din penitenciar, între anumite ore, pentru a merge la muncă.

Potrivit Legii 275/2006 privind executarea pedepselor, regimul deschis se aplică persoanelor condamnate la pedeapsa închisorii de cel mult un an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-babiuc-va-executa-pedeapsa-de-doi-ani-de-inchisoare-in-regim-deschis-becali-si-cioflina-nu-pot-iesi-din-penitenciar-11118680
11118680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.