Vicepremierul Liviu Dragnea, TRIMIS ÎN JUDECATĂ în dosarul privind referendumul

Postat la 07 octombrie 2013 35 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa pentru a obţine o prezenţă de minimum 60 la sută la vot, care să garanteze validarea scrutinului.

Vicepremierul Liviu Dragnea, TRIMIS ÎN JUDECATĂ în dosarul privind referendumul

 Dosarul a fost adus luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, urmând să fie înregistrat la instanţă şi să se stabilească un prim termen de judecată, după repartizarea aleatorie la un complet de la Secţia penală.

Dosarul privind referendumul a fost instrumentat de procurorul Lucian Papici, acesta fiind retras, din 2  octombrie, din funcţia de şef al Secţiei I din DNA. Încetarea delegării lui Papici ca şef al Secţiei de combatere a corupţiei din DNA a fost dispusă de procurorul general, după ce tot Tiberiu Niţu, în 23 septembrie, dispusese delegarea acestuia pe aceeaşi funcţie.

Surse judiciare declarau, în 3 octombrie, pentru MEDIAFAX, că dosarul a fost trimis şefului DNA Codruţa Kovesi, care va decide cu privire la soluţia ce urmează să fie luată, respectiv închidere sau trimitere în judecată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vicepremierul-liviu-dragnea-trimis-in-judecata-in-dosarul-privind-referendumul-11470725
11470725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.