Veniturile bugetare colectate de ANAF au stagnat în primele două luni

Postat la 05 martie 2013 54 afişări

Veniturile bugetare colectate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) au stagnat în primele două luni, la 25,7 miliarde lei, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, încasările din februarie totalizând 11,54 miliarde lei.

Veniturile bugetare colectate de ANAF au stagnat în primele două luni

 ANAF aminteşte însă, într-un comunicat, că la începutul anului au intrat în vigoare noi reglementări privind plata impozitului pe profit, fiind comasate termenele de plată din 25 ianuarie şi 15 februarie pentru 25 martie.

"Luând în calcul sumele ce urmează a fi încasate din impozitul pe profit, creşterea reală a încasărilor ANAF ar fi de aproximativ 5%. Din datele centralizate de ANAF, ponderea impozitului pe profit în totalul veniturilor bugetare realizate în primele două luni ale anului 2012 este de 6,2%", se menţionează în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/veniturile-bugetare-colectate-de-anaf-au-stagnat-in-primele-doua-luni-10637598
10637598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.