Varianta procurorilor – ce cauta in dosarul lui Vintu stenogramele cu ziaristi si politicieni

Postat la 19 octombrie 2010 19 afişări

Noi stenograme au aparut in dosarul penal al omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Stenogramele reprezinta discutii cu politicieni - Mircea Geoana, Dan Ion Popescu, Cozmin Gusa - si jurnalisti (Bogdan Chirieac, Catalin Popa, Corina Dragotescu, Sergiu Toader).

SOV discuta politica, il felicita pe Geoana in calitate de presedinte al Romaniei si spune de ce ar fi pus la cale suspendarea lui Traian Basescu. Stenogramele nu au legatura cu infractiunea de care e acuzat SOV, dar surse judiciare au declarat pentru gandul ca acestea au fost depuse la dosar pentru "caracterizarea inculpatului" si pentru a arata "modul de a actiona al acestuia".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
stenograme,
Vintu,
discutii,
relevanta,
dosar
/actualitate/varianta-procurorilor-ce-cauta-in-dosarul-lui-vintu-stenogramele-cu-ziaristi-si-politicieni-7492997
7492997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.