Vara în bijuterii: ce noutăţi prezintă bijuterii lumii, afectaţi şi ei de pandemia de COVID-19

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 august 2020 39 afişări

Afectate şi ele de situaţia actuală, casele producătoare de bijuterii au ales fie să amâne lansările de colecţii pentru anul viitor, fie să-şi prezinte noutăţile în mediul virtual, ceea ce nu le face creaţiile mai puţin spectaculoase.

Vara în bijuterii: ce noutăţi prezintă bijuterii lumii, afectaţi şi ei de pandemia de COVID-19

Astfel, în această vară, Cartier a prezentat colecţia „[Sur] Naturel”, inspirată de natură, dar care se concentrează pe un detaliu specific al unei plante sau animal ori pe surprinderea esenţei acestuia, scrie The Telegraph. Piaget a lansat „Wings of Light”, inspirată de culorile junglei, în timp ce casa Pomelatto s-a remarcat cu „La Gioia”, una din principalele piese fiind colierul Gourmette Cameleon, alcătuit din verigi de lanţ, fiecare fiind însă acoperite cu pietre preţioase în culorile curcubeului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.