Vânzări globale ale Roche au crescut cu 4% în 2012

Autor: Ioana Matei Postat la 30 ianuarie 2013 22 afişări

Concernul farmaceutic elveţian Roche anunţă o creştere a vânzărilor grupului, în anul 2012, cu 4%, la o rată de schimb constantă, ajungând la 45,5 miliarde de franci elveţieni, pe seama produselor din portofoliul de oncologie şi vânzărilor testelor de diagnostic pentru laboratoarele clinice.

"Un moment important în anul 2012 l-a constituit aprobarea unei noi terapii care prelungeşte viaţa pacientelor cu cancer de sân HER2 pozitiv. Acum, privim spre viitor şi aşteptam aprobarea unei alte noi terapii Roche pentru pacientele cu cancer de sân", a declarat Severin Schwan, CEO al Roche.

Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche, în anul 2012, au crescut cu 5%, la o rată de schimb constantă, ajungând la 35,2 miliarde de franci elveţieni. Această creştere s-a datorat în special medicamentelor oncologice, ale căror vânzări au crescut cu 9%. Produsele destinate tratamentului poliartritei reumatoide şi hepatitelor virale au susţinut la rândul lor creşterea vânzărilor Diviziei de Farmaceutice. În plus, Roche şi-a întărit franciza HER 2 pentru tratamentul cancerului de sân prin lansarea unui nou medicament în Statele Unite, ce a primit de asemenea opinie pozitivă în Europa, unde urmează a fi aprobat în curând.

Pentru anul 2013, Grupul Roche estimează că vânzările sale vor creşte într-un ritm similar cu cel înregistrat în anul 2012, la o rată de schimb constantă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
roche,
rezultate,
oncologice
/actualitate/vanzari-globale-ale-roche-au-crescut-cu-4-in-2012-10532393
10532393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.