Vânzări de peste 12 miliarde de dolari într-o jumătate de zi pentru Alibaba

Postat la 11 noiembrie 2016 529 afişări

Vânzări de peste 12 miliarde de dolari într-o jumătate de zi pentru Alibaba

La jumătatea evenimentului de cumpărături Singles Day, platforma de cumpărături Alibaba din China a depăşit, cu vânzări de peste 12 miliarde de dolari, recordul de anul trecut şi se îndreaptă spre un total al zilei de 20 de miliarde de dolari.

Totuşi, spune BBC, există voci care contestă autenticitatea numerelor, în condiţiile în care unii vânzători online au manifestat tendinţa de a „umfla” raportările. O ată problemă a evenimentului anual de shopping sunt vânzătorii de bunuri falsificate.

Pe de altă parte, Alibaba a anunţat că 85% din cumpărături au fost făcute de pe telefoane mobile. Compania a experimentat noi tehnologii în materie de cumpărături online, cum este realitatea virtuală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.