Valoarea veniturilor înregistrate de Orange România în primul semestru

Postat la 25 iulie 2013 34 afişări

Orange România a avut în prima jumătate a anului venituri de aproximativ 450 milioane euro, valoare apropiată de cea raportată pentru aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul unei creşteri a numărului clienţilor companiei cu 154.000, la 10,2 milioane, şi diminuării tarifelor de interconectare.

Valoarea veniturilor înregistrate de Orange România în primul semestru

 Astfel, veniturile Orange România au coborât cu 0,6%, de la 452 milioane euro în primul semestru al anului trecut la 449 milioane euro, dar au urcat uşor în trimestrul al doilea, cu 0,2%, la 230 milioane euro, potrivit unui comunicat transmis joi de operator.

Dacă se exclude efectul reducerii tarifelor de interconectare, creşterea veniturilor la nivelul celui de-al doilea trimestru este de 3,8%, precizează Orange România.

Compania avea 10,2 milioane clienţi la finalul lunii iunie, faţă de 10,283 milioane la sfârşitul anului trecut, potrivit raportului financiar prezentat joi de grupul francez Orange.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valoarea-veniturilor-inregistrate-de-orange-romania-in-primul-semestru-11154203
11154203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.