VAL DE REACŢII după ce Orban a numit-o „tăntică incultă” pe Dăncilă: Un PSD-ist vrea să-i dea o lecţie şi recurge el însuşi la jigniri/ Organizaţia de femei sare în apărarea premierului

Autor: Ana Petrescu Postat la 22 decembrie 2018 530 afişări

Mihai Fifor a reacţionat, după ce preşedintele PNL Ludovic Orban a spus despre premierul Viorica Dăncilă că este „o tăntică incultă, analfabetă”. Senatorul PSD a afirmat că astfel de jigniri impardonabile îl descalifică nu doar ca politician, ci şi ca om.

„Aseară, târziu, un individ de joasă speţă, pe numele lui Orban Ludovic, preşedinte PNL, a arătat, încă o dată, unei ţări întregi faţa reală a unei clici de detractori de ţara, adunaţi din cele mai obscure şi diverse medii sub umbrela generoasă a PNL, USR, PMP şi, mai nou, a partidului "mesianic" al spiralatului Cioloş. Să jigneşti impardonabil o femeie, fie ea şi Primul-ministru al României, nu te descalifica doar că politician, ci, în primul rând că om, care ar fi trebuit, cel puţin teoretic, să aibă o minima educaţie-cei şapte ani de acasă. Nu mai vorbesc aici de o spoială de instrucţie, pentru că m-aş duce deja mult prea departe cu pretenţiile”, a scris Mihai Fifor, sâmbătă pe Facebook.

Acesta a adăugat că, prin comportamentul său, liderul PNL nu face decât să demonstreze modul de a face politică în România, „unul al urii viscerale, al denigrării, al calomniei, al fracturarii societăţii cu orice risc”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FIFOR,
ORBAN,
DĂNCILĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.