Unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din lume se află în România. Vezi aici unde este situat

Postat la 23 iulie 2016 591 afişări

Unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din lume se află în România. Vezi aici unde este situat

Muzeul Astra din Sibiu este cel de-al doilea muzeu în aer liber din lume, ca mărime.  Acesta deţine mai mult de 300 de clădiri, precum şi mori de vânt, mori de apă, prese gigantice pentru vin, fructe şi ulei, forje şi structuri hidraulice, cu stiluri arhitecturale din mai multe părţi ale României. Muzeul a fost deschis in 1967, iar în 1989 se adaugă sectorul monumentelor de utilitate publică şi socială (biserică, şcoală, cârciumă, popicărie). Suprafaţa totală a acestuia este de 96 de hectare şi aproximativ 16.000 de piese sunt expuse în muzeu sau în interiorul clădirilor.

Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale „ASTRA” este situat în pădurea Dumbrava, la 3 km de Sibiu, iar clădirile sunt expuse in jurul a două lacuri artificiale. Printre case se găsesc peste 10 km de alei

Cititi mai multe pe www.cunoastelumea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muzeu,
astra,
sibiu,
cladiri,
apa,
detinere,
expunere,
fructe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.