Unirea Shopping Center, care administrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, are aprobarea acţionarilor pentru un program de răscumpărare de cel mult 30 mil. lei

Autor: Tibi Oprea Postat la 27 noiembrie 2020 151 afişări

Unirea Shopping Center, care administrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, are aprobarea acţionarilor pentru un program de răscumpărare de cel mult 30 mil. lei

Acţionarii Unirea Shopping Center (simbol bursier SCDM), companie ce administrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, au aprobat joi derularea unui program de răscumpărare în vederea reducerii capitalului social de maximum 30 de milioane de lei, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza unui raport la Bursă.

Vor fi astfel răscumpărate cel mult 250.000 de acţuni, cu o valoare nominală de 9,1% din capitalul social, la un preţ minim de 20 de lei şi unul maxim de 120 de lei pe unitate.

Compania a încheiat S1/2020 cu un profit net de 7,1 milioane de lei, la jumătate faţă de S/2019, în contextul unor afaceri din vânzări de 30,08 milioane de lei, plus 6,3%, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza datelor din raportul semestrial. În intervalul 16.03.2020-15.06.2020, centrele comerciale din Bucureşti şi Braşov au fost închise.

Unirea Shopping Center Bucureşti este controlată în proporţie de 80,3% de The Nova Group Investments Romania, în timp ce SIF Muntenia deţine 10,8% din capitalul social. Acţiunile SCDM înregistrează o creştere de 17,9% de la începutul anului, pe fondul unui rulaj de 2,7 mil. lei, emitentul ajungând la 181,5 mil. lei capitalizare. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.