Ungureanu despre contractul cu Bechtel: Ori a dispărut, ori e o minciună ce acoperă neregularităţile

Postat la 22 august 2013 41 afişări

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, preşedinte al Forţei Civice, spune că nu îşi poate închipui că nu mai există contractul original cu Bechtel, spunând că variantele posibile sunt fie dispariţia în forma fizică, fie "o cumplită minciună făcută să acopere toate neregularităţile acestui contract"

Ungureanu despre contractul cu Bechtel: Ori a dispărut, ori e o minciună ce acoperă neregularităţile

 Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, senator de Arad, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Forţa Civică Arad, despre contractul cu Bechtel, dacă l-a solicitat cât a fost premier, şi despre posibilitatea dispariţiei acestuia.

"Nici nu îmi pot imagina că acel contract nu se află la ministerul de resort. Sunt surprins, pentru că în mod normal contractul nu are de ce să dispară. Nu se pot întâmpla decât două lucruri: a dispărut fizic, iar atunci cineva trebuie să plătească şi există funcţionari din minister care au opis cu toate hârtiile aflate în fişetele lor, sau contractul există şi totul este, de fapt, o cumplită minciună făcută să acopere toate neregularităţile acestui contract, care este de departe un campion al costurilor per kilometru de autostradă din toată Europa", a spus senatorul.

În varianta că documentul original a dispărut, "cineva ori a fost neglijent, ori a făcut-o intenţionat", a afirmat Ungureanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ungureanu-despre-contractul-cu-bechtel-ori-a-disparut-ori-e-o-minciuna-ce-acopera-neregularitatile-11266823
11266823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.