Unanimitate la conferinta de la Londra: Muammar Kadhafi trebuie sa paraseasca tara

Postat la 30 martie 2011 12 afişări

Participantii la conferinta de la Londra au fost de acord "in unanimitate" ca Muammar "Kadhafi trebuie sa paraseasca tara", a declarat ministrul italian de Externe, Franco Frattini.

"Acest consens a fost atins. Toti participantii la reuniune au afirmat ca (Muammar) Kadhafi trebuie sa paraseasca tara", a declarat ministrul. Intrebat in legatura cu implicatiile unui eventual exil al lui Kadhafi, Frattini a subliniat ca "nu se poate vorbi despre imunitate". "Nu putem, nu vrem sa spunem acest lucru, pentru ca (acordarea) imunitatii ar incalca statutul de la Roma", textul fondator al Curtii Penale Internationale (CPI), a adaugat Frattini, care s-a exprimat in franceza. Frattini a precizat totusi ca nicio tara nu a formulat inca o propunere de primire a lui Kadhafi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
gaddafi,
trupe,
militari,
razboi
/actualitate/unanimitate-la-conferinta-de-la-londra-muammar-kadhafi-trebuie-sa-paraseasca-tara-8110588
8110588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.