Un vin de colecţie recomandat de unvinpezi.ro

Postat la 27 februarie 2013 54 afişări

Una dintre cele mai preţioase etichete scoase miercuri, 27 februarie, la vânzare de către unvinpezi.ro este Penfolds Grange 1999, cel mai faimos Shiraz al Australiei. De altfel, acesta este singurul vin australian care se califică şi este pe deplin acceptat de investitorii în vin pe plan internaţional ca plasament financiar cu posibilitate de apreciere în valoare în timp, având toate atributele necesare unui astfel de vin investiţie. Vinul, al cărui preţ nu este unul pentru toate buzunarele, a fost prezentat la Gandul LIVE miercuri seară, de către Matei Garici, project manager unvinpezi. ro.

Oferta de azi pe un vinpezi.ro - Penfolds Grange 1999

Iar dacă staţi în cumpănă să investiţi sau nu în acest vin deosebit, iată ce spune despre el unul dintre pasionaţii domeniului: "Imaginaţi-vă că sărbătoriţi ziua de naştere pentru o vârstă rotundă, în acelaşi timp cu nunta de argint, naşterea unui nepot şi încheierea unei afaceri reuşite. Penfolds Grange Shiraz 1999 este vinul pe care îl doriţi la o astfel de ocazie.

Un vin de colecţie recomandat de unvinpezi.ro, la Gândul LIVE. VIDEO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
unvinpezi.ro,
vin,
colectie
/actualitate/un-vin-de-colectie-recomandat-de-unvinpezi-ro-10607979
10607979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.