Un vas de croazieră de lux scoate la închiriat camere pentru un voiaj de trei ani în jurul lumii pentru 30.000 de dolari. Chiriaşii scapă de taxe pe timpul călătoriei

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 19 martie 2023 592 afişări

Un vas de croazieră de lux scoate la închiriat camere pentru un voiaj de trei ani în jurul lumii pentru 30.000 de dolari. Chiriaşii scapă de taxe pe timpul călătoriei

Compania Life at Sea Cruises a dat undă verde rezervărilor pentru o croazieră de trei ani în jurul lumii. Vasul de croazieră MV Gemini va trece prin 375 de porturi, 135 de ţări şi şapte continente, iar cine vrea să-şi rezerve o cameră trebuie să scoată din buzunar 30.000 de dolari pe an, scrie CNBC.

Cu preţuri care pleacă de la suma de 30.000 de dolari pe an, închirerea unei camere este mai ieftină decât o chirie în New York, care poate depăşi 3.000 de dolari.

Potrivit indicelui de chirii al StreetEasy, costul mediu al chiriei în New York pentru 2022 a fost de 3.207 dolari pe lună sau 38.484 dolari pe an. Asta înseamnă cu 8.484 de dolari mai mult decât costă croaziera pe an şi cu 708 dolari mai mult decât preţul de pornire pentru planurile de plată lunară.

Potrivit unui comunicat de presă, nava de croazieră MV Gemini are 400 de cabine şi spaţiu pentru 1.074 de pasageri. Nava dispune de facilităţi tradiţionale şi include un spital de gardă activ 24 din 24 cu vizite medicale gratuite.

Locuitorii pot alege cabine care variază de la camere interioare care au vedere virtuală şi cabine cu vedere la ocean până la apartamente cu balcon.

De asemenea, chiriaşii vor putea beneficia de avantaje fiscale suplimentare atunci când lucrează ca rezidenţi internaţionali la bordul navei. Potrivit Administraţiei de Securitate Socială, Statele Unite au încheiat acorduri cu ţări din întreaga lume care îi ajută pe cetăţenii sau rezidenţii care sunt scutiţi de taxe de securitate socială străine să evite dubla impozitare atunci când lucrează în străinătate.

Fiecare oprire din itinerariul navei va include mai multe zile în port. Călătoria de trei ani va începe la Istanbul, la 1 noiembrie 2023, cu preluări în Barcelona şi Miami.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
croaziera,
chiriasi,
scoatere,
taxe,
calatorie,
inchiriere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.