Un roman din patru a condus cel putin o data baut

Postat la 21 iulie 2010 45 afişări

Un studiu realizat de Colegiul Psihologilor, impreuna cu Politia Romana a intocmit profilul soferului-problema de pe soselele tarii: este vorba despre acei soferi care conduc cu viteza mare sau sunt agresivi la volan.

Soferul de care trebuie sa te feresti are pana in 25 de ani, conduce o masina cu motor puternic, cu o capacitate de peste 2000 cmc si are permis de mai putin de 5 ani. E bine sa tii distanta si fata de soferii care conduc masini de firma, de cele mai multe ori fara a avea un atestat in acest sens. Aceste date sunt cuprinse intr-un studiu realizat de specialisti in psihologie, care a fost prezentat, ieri, de Politie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
masini,
soferi,
alcool,
bautura,
volan
/actualitate/un-roman-din-patru-a-condus-cel-putin-o-data-baut-6656297
6656297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.