Un politician USR din Suceava a murit de Covid-19: I-au spus să se trateze acasă. Se topea pe zi ce trece

Postat la 04 aprilie 2020 2880 afişări

Un politician USR din Suceava a murit de Covid-19: I-au spus să se trateze acasă. Se topea pe zi ce trece

Irimia Sava, membru USR din Suceava, a murit astăzi din cauza noului coronavirus. Deputatul USR Iulian Bulai susţine că politicianul a cerut de mai multe ori să fie dus la spital. Bulai: Conducerea Spitalului Suceava i-a spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală

Zi de doliu în USR. Irimia Sava, membru al filialei din Suceava, a murit astăzi din cauza noului coronavirus. Deputatul Iulian Bulai susţine că, deşi politicianul a cerut în mod repetat să fie dus la spital, medicii i-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală.

„Irimia Sava este colegul meu din USR Bunesti-Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic şi dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală. Că o să îi treacă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suceava,
usr,
deces,
tratare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.