ULTIMA ORĂ! Încă 4 persoane infectate cu coronavirus au murit în România

Postat la 03 aprilie 2020 413 afişări

ULTIMA ORĂ! Încă 4 persoane infectate cu coronavirus au murit în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, vineri, că alţi patru români, confirmaţi cu noul coronavirus, au murit. Este vorba de persoane cu vârste curpinse între 60 şi 78 de ani. Bilanţul deceselor ajunge la 122.

Potrivit GCS, o femeie de 69 ani, din judeţul Hunedoara, internată în SMU Hunedoara, în secţia Pneumoftiziologie în 29 martie, a amurit vineri, după ce a fost confirmată joi cu noul coronavirus. Aceasta mai suferea de diabet zaharat, AVC sechelar, hipertensiune arterială şi boala Parkinson.

O altă femeie de 69 de ani a murit în Ialomiţa. Aceasta era internată la Spitalul din Slobozia de joi şi mai avea diabet zaharat, hipertensiune arterială şi insuficienţă renală cronică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
infectare,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.