(P) Cum ajută un program de tip Executive MBA tinerii antreprenori

Autor: Ştefan Stan Postat la 03 aprilie 2020 37 afişări

(P) Cum ajută un program de tip Executive MBA tinerii antreprenori

Mulţi întreprinzători nu reuşesc să aibă succes în business-urile lor din cauza faptului că au dificultăţi în gestionarea aspectelor legate de strategie, marketing şi concurenţă. Este cunoscut faptul că, indiferent cât de bun eşti într-o anumită meserie, nu este suficient pentru ca business-ul în domeniul respectiv să fie unul profitabil. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care numărul antreprenorilor care se înscriu în programe de educaţie executivă este în creştere.

Elena Ştefănescu este o tânără arhitectă care, în 2010, a pus bazele unui studio de arhitectură în Bucureşti, numit Studio ae. După mai mulţi ani în care a încercat să îşi crească business-ul, s-a înscris la cursurile de Executive MBA oferite de WU Executive Academy, având ca obiectiv dobândirea informaţiilor şi abilităţilor necesare pentru a-şi duce afacerea la următorul nivel de performanţă şi succes:

“Cred în educaţia continuă ca mod de a evolua. Vreau să dezvolt la cel mai înalt nivel studioul de arhitectură pe care l-am fondat, Studio ae – architecture & evolution, iar experienţa cursurilor de EMBA, creată de colegi, profesorii internaţionali şi buna organizare formează un mediu profesional care mă inspiră şi mă motivează. Modul de a învăţa este unul axat pe experienţe practice, cu aplicaţii în domeniul propriu de activitate pentru fiecare aspect care contează într-un business, de la leadership, strategie, înţelegerea macroeconomică, la analiza detaliată pe datele financiare, vânzări, IT sau managementul schimbării. Simt că acest program, prin instrumentele pe care mi le-a oferit, reprezintă baza pe care pot să dezvolt o companie unică de arhitectură în România”, spune Elena Ştefănescu, architect şi fondator Studio ae – architecture & evolution, studentă în cadrul programului WU Executive MBA Bucharest. 

Managerii şi antreprenorii români care doresc să îşi accelereze creşterea în carieră pot beneficia de burse în valoare de peste 100.000 EUR oferite de WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, în parteneriat cu Ziarul Financiar, pentru programul pe care universitatea austriacă îl organizează anual în Bucureşti.

Prezent pe piaţa românească din 2006, WU Executive MBA Bucharest este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB şi AMBA) din România şi se situează constant în topurile celor mai bune programe de Executive MBA din ţară.

Programul va începe pe data de 11 noiembrie 2020, acesta desfăşurându-se pe parcursul a 16 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a nu renunţa la locul de muncă. Studenţii vor beneficia de trei module internaţionale, în Austria şi SUA, dar şi de expertiza profesorilor de la cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – USA.

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 2 martie – 3 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mba,
program,
antreprenori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.