Un nou termen pentru autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot nu exista iesiri de urgenta (VIDEO)

Postat la 26 mai 2012 38 afişări

Autostrada Bucuresti-Ploiesti, pe care ar fi trebuit sa gonim deja cu 130 de km/h, are un nou termen de executie. Noua conducere a Ministerului Transporturilor promite ca minunea se va petrece pe 30 iunie.

Partea proasta este ca nici dupa aceasta data nu o sa putem face cale intoarsa, pentru ca iesirile de siguranta nu vor fi gata.

Pe santier gasesti cu usurinta explicatia termenelor asumate si nerespectate. Muncitorii ar fi trebuit sa lucreze de doua ori mai repede si, evident, sa fie de doua ori mai multi. La Moara Vlasiei un domn a adormit chiar in mijlocul santierului. La podul peste Prahova gasim alte probleme. Muncitorii au fost surprinsi de viitura si au lasat balta un utilaj si un container.

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-nou-termen-pentru-autostrada-bucuresti-ploiesti-tot-nu-exista-iesiri-de-urgenta-video-9671880
9671880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.