Un nou proiect rezidenţial din Capitală a obţinut autorizaţia de construire

Autor: Andra Stroe Postat la 04 septembrie 2019 278 afişări

Un nou proiect rezidenţial din Capitală a obţinut autorizaţia de construire

Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a anunţat obţinerea autorizaţiei de construire pentru proiectul Marmura Residence din cartierul Bucureştii Noi. Lucrările vor începe în perioada imediat următoare, iar proprietarii se vor putea muta în anul 2021, aşa cum a fost anunţat iniţial.

Marmura Residence este situat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Jiului, în apropierea noului pol de birouri de pe Bulevardul Expoziţiei şi de zona Pipera. Proiectul include 464 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplex-uri, proiectate şi construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult de 80% din totalul apartamentelor oferite spre vânzare până în prezent au fost contractate.

Dezvoltat în jurul conceptului de comunitate integrată, proiectul se întinde pe o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 mp de spaţii verzi şi terase generoase, 1.700 de mp de spaţii de retail, servicii şi o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenţi.

Prime Kapital a lansat în 2018 FlexAssist, un program unic şi personalizat care oferă posibilitatea de a achiziţiona o locuinţă, prin mai multe opţiuni flexibile celor care vor să îşi cumpere o locuinţă, dar nu pot plăti sumele mari de avans cerute în cazul unui credit ipotecar, nu obţin venituri din contractele de muncă tradiţionale sau sunt la începutul unei cariere cu perspective bune de creştere a veniturilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
construire,
obtinere,
autorizatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.