Un senator american spune că Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar putea merge la închisoare

Autor: Alex Ciutacu Postat la 04 septembrie 2019 23374 afişări

Un senator american spune că Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar putea merge la închisoare

Senatorul american Ron Wyden, a sugerat într-un interviu de presă că Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, s-ar putea confrunta cu închisoarea pentru că a minţit cetăţenii americani cu privire la lipsurile Facebook la capitolul privacy, potrivit CNBC.

„Mark Zuckerberg a minţit în mod repetat poporul american cu privire la privacy. Cred că el trebuie să fie tras personal la răspundere, ceea ce înseamnă de la amenzi până la  - lăsaţi-mă să subliniez asta – posibilitatea de a merge la închisoare. Pentru că a rănit mulţi oameni. Şi, mai mult, există un precedent: În servicii financiare, dacă CEO-ul şi executivii mint cu privire la datele financiare, ei pot fi traşi personal la răspundere”, spune Senator Wyden într-un interviu.

În articolul publicat de Williamette Week, Tim Gleason, un profesor de la Universitatea din Oregan, susţine că „posibilitatea unui proces criminal este foarte mică”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
american,
facebook,
inchisoare,
zuckerberg,
senator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.