Un nou ATENTAT TERORIST! Bilanţul victimelor

Postat la 02 noiembrie 2016 110 afişări

Cel puţin nouă persoane au murit după ce un vehicul a explodat marţi la un punct de control militar din nord-estul Nigeriei, într-un atentat atribuit organizaţiei extremiste Boko Haram, afiliată reţelei teroriste Stat Islamic, anunţă surse citate de site-ul agenţiei AP.

Un nou ATENTAT TERORIST! Bilanţul victimelor

Persoanele ucise sunt şoferul şi opt pasageri ai microbuzului pe care fusese montată o bombă, a declarat Victor Isuku, un oficial din cadrul Poliţiei din Nigeria, atribuind atacul organizaţiei teroriste Boko Haram.

Colonelul Sani Kukesheka Usman, un purtător de cuvânt militar, a declarat că printre persoanele decedate în atentatul din nord-estul Nigeriei se numără cel puţin un terorist sinucigaş.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atentat terorist,
bilant,
victime

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.