LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Un ministru israelian consideră "pierdere de vreme" planul de pace al lui Donald Trump

Postat la 21 noiembrie 2018 62 afişări

Planul de pace elaborat de Administraţia Donald Trump este "pierdere de vreme", a afirmat miercuri, la o conferinţă organizată de cotidianul The Jerusalem Post, Ayelet Shaked, ministrul israelian al Justiţiei.

Un ministru israelian consideră "pierdere de vreme" planul de pace al lui Donald Trump

"Distanţa între poziţiile israelienilor şi palestinienilor este prea mare. Nu văd niciun mod prin care să apropiem aceste poziţii acum", a declarat Ayelet Shaked, conform publicaţiei The Jerusalem Post.

"Eu, personal, cred că (planul de pace -n.red.) este o pierdere de vreme. Deşi vreau pacea mai mult decât oricine altcineva, cred că sunt doar mai realistă, ştiu că în viitorul apropiat nu este posibil. Dar să vedem ce vor oferi Statele Unite", a spus Ayelet Shaked.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pace,
pierdere,
plan,
donald trump,
israel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.