Dăncilă o propune pe Olguţa Vasilescu la Dezvoltare şi pe Mircea Drăghici la Transporturi

Postat la 21 noiembrie 2018 57 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei CEx al PSD de miercuri, că o va propune pe Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi pe Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor.

Dăncilă o propune pe Olguţa Vasilescu la Dezvoltare şi pe Mircea Drăghici la Transporturi

"Acestea sunt cele două nominalizări pe care le vom face imediat în perioada următoare către preşedintele României", a afirmat Viorica Dăncilă.

Întrebată cum îşi explică faptul că Olguţa Vasilescu are competenţe pentru trei ministere, al Muncii, al Transporturilor şi acum al Dezvoltării, premierul a răspuns: "Am observat faptul că nu contează ce cred eu şi ce competenţe cred eu că are o anumită persoană pentru a fi ministru. Da, consider că Olguţa Vasilescu e calificată să ocupe mai multe portofolii, bineînţeles nu în acelaşi timp".

Aceasta a adăugat că a trimis deja la Cotroceni deciziile de revocare ale ministrului Transporturilor Lucian Şova şi a ministrului Dezvoltării Paul Stănescu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dancila,
vasilescu,
draghici,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.