Věra Jourová a discutat cu Klaus Iohannis despre combaterea dezinformării populaţiei

Postat la 20 noiembrie 2018 40 afişări

Comisarul european pentru Justiţie, Věra Jourová, a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis, marţi la Palatul Cotroceni, despre importanţa combaterii dezinformării la nivelul populaţiei, cât şi a creşterii investiţiilor în securitatea cibernetică, informează Administraţia Prezidenţială.

Věra Jourová a discutat cu Klaus Iohannis despre combaterea dezinformării populaţiei

"În cadrul discuţiilor au fost abordate aspecte legate de Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019, precum şi de viitoarele alegeri pentru Parlamentul European din luna mai a anului viitor. Totodată, a fost discutat viitorul buget al Uniunii Europene post-2020. Preşedintele României a prezentat principalele dosare şi provocări pe care ţara noastră le va gestiona pe perioada deţinerii mandatului de Preşedinţie a Consiliului Uniunii Europene. Preşedintele Klaus Iohannis a evidenţiat faptul că programul Preşedinţiei României se va concentra cu precădere pe avansarea dosarelor legislative şi nelegislative care pot aduce rezultate concrete pentru cetăţenii europeni", precizează reprezentanţii Preşedinţiei, într-un comunicat de presă remis, marţi, MEDIAFAX.â

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.