Este oficial: Jandarmii vor asigura paza şi protecţia la metrou

Postat la 21 noiembrie 2018 66 afişări

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri modificarea Legii de Înfiinţare a Jandarmeriei Române, astfel încât paza de la metrou va fi asigurată de jandarmi, în locul unei firme private de securitate.

Este oficial: Jandarmii vor asigura paza şi protecţia la metrou

În termen de 30 de zile se va aproba prin Hotărâre de Guvern modul în care se va implementa prevederea legislativă menţionată. Hotărârea de Guvern va reglementa asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor aparţinând Metrorex SA, cu efective de jandarmi.

 

După aprobarea Hotărârii de Guvern - coroborată cu Programul de implementare agreat între Ministerul Transporturilor  şi Ministerul Afacerilor Interne - serviciile de pază vor fi asigurate de Jandarmeria Română.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paza,
jandarmi,
metrou,
asigurare,
protectie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.