Un miliardar chinez a renuntat la toata averea pentru a fugi cu amanta

Autor: Roxana Cristea Postat la 19 mai 2011 66 afişări

Lumea internetului din China este “foc si para” dupa ce miliardarul Chinez, Wang Gongquan, co-fondatorul CDH Investment, a anuntat ca planuieste sa renunte la avere si sa plece in lume cu amanta sa, Wang Qin, fondatoarea Jiangsu Zhongfu Science and Technology Industrial Group Co.

Luni seara, miliardarul a scris pe Sina Weibo, un site popular de microblogging din China, similar cu Twitter: "Prieteni, rude si colegi, renunt la tot si plec cu Wang Qin. Va multumesc pentru grija si suportul pe care mi le-ati acordat de-a lungul anilor. Va dores tuturor sa fiti fericiti! Nu pot satisface increderea si asteptarile tuturor si nu putem explica de ce am luat aceasta decizie. Imi pare rau ca plec fara sa va spun "la revedere". Iertati-ma!".

De la postarea mesajului, presa din China si comunitatea online - cea mai mare din lume - l-au intors pe toate partile. La cateva zile insa, Wang a trimis un alt mesaj in care preciza ca familia si prietenii sunt ingrijorati ca a fost "luat de guvern" pentru ultimele discursuri ale sale.



Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
miliardar,
avere,
amanta
/actualitate/un-miliardar-chinez-a-renuntat-la-toata-averea-pentru-a-fugi-cu-amanta-8274989
8274989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.