Un englez a rămas falit după ce soţia lui a pierdut la jocurile de noroc toţi banii pe care ii aveau

Postat la 03 aprilie 2018 218 afişări

Un englez susţine că a rămas falit după ce soţia a pariat la jocurile de noroc suma de 3.5 milioane de lire sterline, iar acesta a aflat abia după divorţ.

Un englez a rămas falit după ce soţia lui a pierdut la jocurile de noroc toţi banii pe care ii aveau

Christopher Forte a întâlnit-o pe soţia sa Julia Posman în 2010, când lucrau într-o companie de IT, iar în 2014 s-au căsătorit. Bărbatul a spus că a observat că nevasta sa avea o problemă cu jocurile de noroc abia după ce s-au despărţit, chiar dacă în trecut i-a dispărut suma de 169.000 de lire sterline. De asemenea, femeia le datora unor oameni de afaceri suma de 2.5 milioane de lire sterline, conform Metro

Aceştia au mai făcut o a doua nuntă pentru rudele femeii, din Asia, iar după aceea au plecat în luna de miere în Bali. Totuşi, la scurt timp, căsnicia lor a început să se destrame. Femeia a început să le ceară bani cu împrumut soţului şi părinţilor lui, susţinând că are nevoie de active în valoare de 5 milioane de lire sterline pentru a obţine viză.

La un moment dat, bărbatul a primit o scrisoare din partea unui om de afaceri, Roiter, în care i-a precizat că el şi alt partener de afaceri, Kaye, i-au împrumutat lui Posman suma de 2.5 milioane de lire sterline. Soţia să se afla în Indonezia atunci, dar când s-a întors în Londra, i-a dezvăluit totul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.