BNR: Rezervele valutare ale României au scăzut în martie la mai puţin de 35 de miliarde de euro

Postat la 02 aprilie 2018 22 afişări

La 31 martie 2018, rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) se situau la nivelul de 34,72 miliarde de euro, faţă de 35,07 miliarde de euro la 28 februarie, se arată într-un comunicat transmis luni de banca centrală.

BNR: Rezervele valutare ale României au scăzut în martie la mai puţin de 35 de miliarde de euro

În cursul lunii martie „au avut loc intrări de 485 de milioane de euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice, alimentarea contului Comisiei Europene şi altele”. În acelaşi timp, au avut loc „ieşiri de 832 de milioanede euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele”, precizează BNR.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.