Un celebrul comediant este acuzat că a violat patru femei, între anii 2006 şi 2013

Postat la 17 septembrie 2023 73 afişări

Un celebrul comediant este acuzat că a violat patru femei, între anii 2006 şi 2013

Brand a negat acuzaţiile şi a declarat că relaţiile sale au fost „întotdeauna consensuale”.

Actorul şi comediantul a spus că a primit scrisori de la o companie de televiziune şi de la un ziar, care conţineau „o litanie” de „atacuri agresive”.

Russel Brand a devenit celebru la începutul anilor 2000, când era comedian de stand-up în Marea Britanie.

Comediantul şi prezentatorul Russell Brand a fost acuzat de viol, agresiuni sexuale şi abuzuri emoţionale în timpul unei perioade de şapte ani, la apogeul faimei sale, transmite BBC. Russel Brand a devenit celebru la începutul anilor 2000, când era comedian de stand-up în Marea Britanie.

Acuzaţiile au fost făcute în cadrul unei investigaţii comune a publicaţiilor Sunday Times, The Times şi Channel 4’s Dispatches. Patru femei susţin că au fost agresate sexual între 2006 şi 2013 de către actor.

Brand a negat acuzaţiile şi a declarat că relaţiile sale au fost „întotdeauna consensuale”. În anii acoperiţi de acuzaţii, Brand a avut diverse locuri de muncă de profil în momente diferite, inclusiv la BBC Radio 2 şi Channel 4, şi ca actor în filme de la Hollywood.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acuzatii,
celebru,
femei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.