Un brand italian de cosmetice, activ în online, îşi anunţă listarea în lanţurile de farmacii din România. Care e prima reţea farmaceutică în care va fi prezent

Autor: Andra Stroe Postat la 27 octombrie 2021 210 afişări

Un brand italian de cosmetice, activ în online, îşi anunţă listarea în lanţurile de farmacii din România. Care e prima reţea farmaceutică în care va fi prezent

Respectarea măsurilor de distanţare fizică şi de evitare a locurilor aglomerate i-a determinat pe tot mai mulţi români să facă majoritatea cumpărăturilor online. Această orientare spre magazinele online a generat o creştere a  volumului de clienţi noi ai magazinului online BottegaVerde.ro anul acesta cu 50% faţă de 2020. Numărul comenzilor lunare este în creştere, un trend susţinut în industria de cosmetice în 2020-2021.

Provocările de producţie şi logistică ridicate de pandemie au fost echilibrate de apetitul crescut al clienţilor pentru cumpărături online. Pe fondul acestei tendinţe, magazinul online cu produse cosmetice BottegaVerde.ro raportează o creştere de 25% a cifrei de afaceri. „Este clar că a crescut încrederea în mediul online în ultima vreme şi suntem siguri că numărul de clienţi noi în continuă creştere se datorează şi faptului că oamenii nu doar că au prins încredere în cumpărăturile online, ci au şi petrecut mai mult timp în mediul virtual, date fiind împrejurările ” susţine Alexandru Diaconu, antreprenorul din spatele companiei.

Ca tendinţe, el spune că cei care îşi fac cumpărăturile pe site-ul companiei prezintă, anul acesta, un interes mai mare asupra produselor de îngrijire a părului, urcând în top cinci cele mai vândute articole, categoria de make-up devenit devenind, de asemenea, mai proeminentă în vânzări.

Ca planuri de viitor, businessul vizează extinderea în offline prin listarea produselor în marile reţele farmaceutice din ţară, primul partener în acest proiect fiind Farmacia Tei. Începând din luna noiembrie a acestui an, produsele Bottega Verde vor fi disponibile în Farmacia Tei, fiind în desfăşurare negocieri şi cu alte trei mari reţele de farmacii cu acoperire naţională. Compania menţionează totodată şi de pregătirea unor reduceri cu ocazia evenimentului de Black Friday.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cosmetice,
online,
listare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.