Un bărbat din Botoşani a fost prins după ce şi-a făcut a treia doză de vaccin. Ce reacţii adverse avea bărbatul

Postat la 18 mai 2021 455 afişări

Un bărbat din Botoşani a fost prins după ce şi-a făcut a treia doză de vaccin. Ce reacţii adverse avea bărbatul

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din judeţul Botoşani a vrut să se imunizeze „extra” şi i-a ieşit – a mers în Dorohoi şi a primit a treia doză de vaccin Pfizer. Motivul? Botoşăneanul „se simţea şi vedea mai bine”. Când cadrele medicale şi-au dat seama ce s-a întâmplat, Direcţia de Sănătate Publică s-a autosesizat iar poliţiştii au deschis dosar penal.

Incidentul a avut loc duminică, 16 mai, în timpul maratonului de vaccinare care a avut loc în Dorohoi. Cetăţeanul dornic de „extraimunizare” a mers la cortul de vaccinare şi buletinul şi le-a spus cadrelor medicale că se află la prima doză de vaccin. Astfel, acestea i-au administrat doza neştiind că de fapt este cea de-a treia, relatează Monitorul de Botoşani.

Cum a reuşit botoşăneanul să îi păcălească pe medici

În fapt, personalul medical şi-a dat seama de greşeală abia după ce îi administrase doză şi urma să îi dea adeverinţa de vaccinare. Procedura standard este ca mai întâi datele de identificare ale persoane care vrea să se vaccineze să fie introduse în sistemul electronic. Astfel se poate verifica şi etapa de vaccinare în care se află persoana în cauză.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
botosani,
prindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.