Un al gigant distrus de pandemia de COVID-19. Un lanţ cu sute de restaurante se pregăteşe de intrarea în FALIMENT

Autor: Ioana Matei Postat la 25 iunie 2020 3902 afişări

Un al gigant distrus de pandemia de COVID-19. Un lanţ cu sute de restaurante se pregăteşe de intrarea în FALIMENT

CEC Entertainment, compania mamă a lanţurilor de restaurante americane Chuck E.Cheese şi Peter Piper Pizza, a aplicat pentru faliment după ce pandemia de coronavirus a obligat restaurantul să îşi închide unităţile, potrivit Time.

CEC a fost cumpărată de firma de private equity Apollo Global Management Inc. în 2014 într-un deal de 1,3 miliarde de dolari, care a inclus şi datoriile. Compania deţine mai mult de 600 de unităţi Chuck E. Cheese şi peste 120 de unităţi Peter Piper Pizza.

Potrivit New York Post, compania descrie criza curentă drept „cea mai plină de provocări” din istoria ei şi spune că foloseşte procedurile de faliment pentru a continua discuţiile cu toţi ce implicaţi în business, precum şi pentru echilibrarea bugetului.

Reprezentanţii companiei au mai declarat că partenerii în franciză ai businessului nu fac parte din procesul de faliment.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.