ULTIMA ORĂ: Unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri români, la spital, în stare extrem de gravă

Postat la 16 mai 2019 414 afişări

ULTIMA ORĂ: Unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri români, la spital, în stare extrem de gravă

Omul de afaceri Florian Walter a ajuns la Spitalul Floreasca joi seară, după un accident vascular cerebral.

Florian Walter, fostul patron de la Dinamo, Universitatea Cluj si Petrolul Ploieşti şi deţinător al firmei de salubritate Romprest, a ajuns joi seară la terapie intesivă, la Spitalul Floreasca. Potrivit primelor informaţii, el a suferit un accident vascular cerebral şi este intubat şi ventilat mecanic.

Florian Walter a ajuns iniţial la spitalul universitar din Capitală, dar a fost transferat la Floreasca pentru că are nevoie de operaţie.

Florian Walter a fost unul dintre cei mai bogaţi români

Florian Walter a fost unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 50 de milioane de euro în 2015. A controlat mai multe cluburi de fotbal, dar apoi procurorii au început să-l ancheteze, pentru un prejudiciu de 4,5 milioane de euro, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
bogati,
oameni de afaceri,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.