Cât a ajuns să coste azi o cursă cu Uber în Capitală, după modificările făcute la legea taximetriei

Postat la 16 mai 2019 585 afişări

Companiile de ridesharing continuă să funcţioneze joi, iar reprezentanţii platformelor şi-au anunţat disponibilitatea de a susţine financiar şi juridic şoferii care vor avea dificultăţi, după intrarea în vigoare a modificărilor la Legea Taximetriei, potrivit Mediafax.

Cât a ajuns să coste azi o cursă cu Uber în Capitală, după modificările făcute la legea taximetriei

Oficiali ai Uber şi Bolt au confimat pentru Mediafax că şoferii parteneri au primit mesaje, prin intermediul aplicaţiilor, în care aceştia sunt asiguraţi că vor fi susţinuţi financiar şi juridic, în cazul în care vor întâmpina dificultăţi.

Şoferii au fost rugaţi să semnalizeze eventualele abuzuri, conform anunţurilor emise de companii. Până la ora transmiterii ştirii companiile nu au primit informaţii despre eventuale amenzi sau controale în trafic.

Dacă ar fi să luăm ca exemplu tarifele serviciilor Uber în Capitală, o cursă din centrul Bucureştiului, mai exact din Piaţa Victoriei, până la aeroportul Otopeni-Henri Coandă costă puţin peste 45 de lei, cu UberX.

Pentru o cursă din Parcul Regele Mihai I din Bucureşti până la staţia de metrou Timpuri Noi, un client trebuie să plătească aproximativ 29 de lei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
cursa,
capitala,
costuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.