ULTIMA ORĂ: Noi DATE din ancheta de la Caracal: Cel puţin o victimă a fost aruncată în râul Olt - surse

Postat la 28 iulie 2019 75 afişări

Cel puţin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dincă a fost aruncată în râul Olt, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX, anchetatorii identificând rămăşiţe umane arse lângă apă. Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în aprilie.

ULTIMA ORĂ: Noi DATE din ancheta de la Caracal: Cel puţin o victimă a fost aruncată în râul Olt - surse

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că rămăşiţele umane arse au fost găsite în apropierea apei, motiv pentru care se crede că cel puţin o victimă a fost aruncată în apa râului

Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în luna aprilie, iar criminalul Gheorghe Dincă refuză să spună ce a făcut cu trupul Alexandrei.

Criminalul şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus că a ars cele două cadavre, au spus aceleaşi surse.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aruncare,
ancheta,
olt,
victima

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.