Detalii uimitoare despre comuna Dobrosloveni: Comuna Alexandrei nu are Poliţie după ora 16.00, iar oamenilor le este teamă să sune la 112

Postat la 28 iulie 2019 592 afişări

În comuna de unde provine Alexandra, fata răpită în Caracal, nu există Poliţie după ora 16.00, iar postul e închis şi în weekend. În caz de nevoie, oamenii sună la 112, iar un echipaj poate ajunge şi în aproximativ 30 de minute de la apel, susţine primarul din Dobrosloveni.

Detalii uimitoare despre comuna Dobrosloveni: Comuna Alexandrei nu are Poliţie după ora 16.00, iar oamenilor le este teamă să sune la 112

Primarul comunei Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, a declarat că, din 2009, în comuna pe care o conduce postul de poliţie este închis în weekend, iar în cursul săptămânii funcţionează doar până la ora 16.00.

„În fiecare zi, la ora 16.00, toţi lucrătorii care sunt pe timpul zilei, 3,4, pleacă acasă. Sunăm la 112 şi se trimite un echipaj de la Osica, unde este permanenţă. Dacă prind barieră CFR la Fălcioiu ajung şi în peste 30 de minute. Totul e închis şi în weekend. Înainte erau lucrători permanent, era mai linişte. Înainte de 2009”, a declarat Tudoraşcu.

Primarul spune că oamenilor, în cazul unui furt de exemplu, le este teamă să depună declaraţii.

„Lumea este reticentă să dea declaraţii pentru că nu există poliţie şi nu se poate interveni repede. Le este teamă oamenilor să sune la 112 pentru că se află cine a sunat şi intră peste ei în casă”, a mai precizat primarul din Dobrosloveni.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comuna,
oameni,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.