Noi informaţii despre cazul din Caracal: A patra autorizaţie cerută la 3.05, pusă în aplicare la 6.00

Postat la 27 iulie 2019 423 afişări

Noi informaţii despre cazul din Caracal: A patra autorizaţie cerută la 3.05, pusă în aplicare la 6.00

Parchetul General oferă detalii despre evoluţia cazului de la Caracal, menţionând exact ceea ce acuză toată lumea, şi anume faptul că poliţiştii au stat după o autorizaţie în loc să intervină. Conform comunicatului, autorizaţia de percheziţie a fost emisă la 3.05 şi pusă în aplicare la 6.00.

"În după-amiaza zilei de 25.07.2019, în jurul orei 15:30, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, la sesizarea Postului de Poliţie Dobrosloveni, s-a constituit un dosar penal în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, având ca victimă o minoră din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, existând indicii că în dimineaţa zilei de 24.07.2019, în jurul orei 10:00, a fost luată de pe DN 64, comuna Dobrosloveni, de un autoturism şi a dispărut.

Prin ordonanţa din data de 25.07.2019, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Caracal - Biroul Ordine Publică, au dispus începerea urmăririi penale în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, prev. de art. 205 alin. 1, 2, 3 lit. b C.p

După înregistrarea dosarului la parchet, cercetările au fost continuate, sub supravegherea procurorului de caz, de către lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Caracal, Postului de Poliţie Dobrosloveni şi Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicare,
autorizatie,
caracal,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.