ULTIMA ORĂ! Anunţul anchetatorilor în cazul morţii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner

Autor: Laura Buciu Postat la 15 noiembrie 2023 174 afişări

ULTIMA ORĂ! Anunţul anchetatorilor în cazul morţii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner

Un bărbat din Timişoara a fost ridicat miercuri, acesta fiind suspectat că are legătură cu cei trei bărbaţi care l-au bătut cu sălbăticie pe omul de afaceri din Sibiu, care a murit, apoi, la spital.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că poliţiştii au pus în executare un mandat de aducere în cazul unui bărbat din Timişoara.

Individul a fost luat de acasă şi dus la Sibiu, unde este audiat.

Acesta este bănuit că ar avea legătură cu cei trei bărbaţi care în noaptea de 5 spre 6 noiembrie au intrat în locuinţa unui om de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Adrian Kreiner a murit în 7 noiembrie, la spital, din cauza rănilor suferite. Atacatorii sunt încă în libertate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suspectat,
crimă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.