UDMR a votat intrarea la guvernare. Kelemen: Vom avea vicepremier, Cultura, Mediul şi 14 secretari de stat

Postat la 03 martie 2014 28 afişări

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, că, potrivit negocierilor cu USD, organizaţia sa va avea un post de vicepremier, ministerele Culturii şi Mediului şi 14 posturi de secretari de stat.

UDMR a votat intrarea la guvernare. Kelemen: Vom avea vicepremier, Cultura, Mediul şi 14 secretari de stat

 Kelemen a precizat că el va deţine postul de vicepremier şi de ministru al Culturii, iar la Mediu va fi numit Attila Korodi.

În ceea ce priveşte posturile de secretari de stat, Kelemen a precizat că UDMR a ţinut cont de proporţia pe care o are în coaliţia de guvernare, fiind vorba despre 14 poziţii de secretari de stat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udmr-a-votat-intrarea-la-guvernare-kelemen-vom-avea-vicepremier-cultura-mediul-si-14-secretari-de-stat-12185906
12185906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.