Tudose, după ironiile de anul trecut la adresa lui Rareş Bogdan: fac parte din farmecul vieţii

Autor: Andreea Tobias Postat la 05 aprilie 2024 59 afişări

Mihai Tudose afirmă, după ironiile de anul trecut la adresa lui Rareş Bogdan, când spunea că liberalul „şi-a pus chiloţii peste pantaloni, pelerina şi a început să zboare”, că acestea fac parte din farmecul vieţii: „M-a sunat după aceea şi i s-a părut genială”.

Tudose, după ironiile de anul trecut la adresa lui Rareş Bogdan: fac parte din farmecul vieţii

Mihai Tudose şi Rareş Bogdan au fost întrebaţi, vineri, după ce Alianţa PSD-PNL a depus la BEC lista comună de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, despre ironiile din trecut. Rareş Bogdan a fost întrebat cum reuşeşte să deschidă uşile pentru primarii din PSD, când spunea că „uşile trebuie ferecate”, iar Tudose a fost chestionat despre faptul că e pe afişul de campanie alături de „un domn” despre care spunea că poartă chiloţii peste pantaloni.

„S-au spus multe lucruri”, a reacţionat Rareş Bogdan, dar crede că interesul României trebuie să primeze şi „momentul actual pentru România este esenţial pentru cum vor trăi copiii mei şi ai dumneavoastră”.

Liderul liberal a adăugat că au fost replici pe care nimeni nu le-a uitat, dar important „este să treci peste aceste lucruri şi să mergi înainte, gândindu-te la interesul ţării tale”.

Rareş Bigdan a menţionat apoi că mai important i se pare ce fac primarii pentru comunităţile lor, cum reuşesc să implementeze banii europeni.

La rândul său, Mihai Tudose a spus că nu a fost vorba despre o jignire ci de „o figură de stil cu Superman, apreciat” chiar şi de Rareş Bogdan: „m-a sunat după aia, i s-a părut genială” şi i-a spus „să văd cum scap de ea acum”.

„Noi suntem prieteni, am lucrat împreună, ne-am şi taxat când am avut impresia că am greşit, fiindcă, nu-i aşa, Uniunea s-a făcut astăzi, s-a oficializat”.

Tudose s-a declarat convins că şi de acum încolo cei doi se vor taxa, dar cu respect: face parte din farmecul vieţii”.

Anul trecut, Mihai Tudose l-a ironizat pe Rareş Bogdan după declaraţiile liberalului despre legea pensiilor publice: „Sunt consternat că nu ştiu pe ce fond au fost făcute. Adică, cam care era starea lui de agregare. Poate dimineaţă s-a trezit şi sub impulsul unui film, sau a unei benzi de desene animate, şi-a pus chiloţii peste pantaloni, pelerina şi a început să zboare printre blocuri”, a afirmat Mihai Tudose, la Antena 3.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mihai tudose,
rareş bogdan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.