Trump, primire fastuoasă în Polonia, în mijlocul tensiunilor cu Rusia şi Coreea de Nord

Postat la 06 iulie 2017 191 afişări

Trump a fost întâmpinat pe pista de aterizare de pe Aeroportul din Varşovia, de o delegaţie polonează, de ambasadorul SUA şi de o mică gardă militară, înainte de a susţine un discurs major în faţa a mii de cetăţeni, în care îşi va prezenta viziunea asupra relaţiilor SUA cu Europa, notează Mediafax.

Trump, primire fastuoasă în Polonia, în mijlocul tensiunilor cu Rusia şi Coreea de Nord

Trump a aterizat miercuri seară în Varşovia pentru întâlniri oficiale cu demnitarii polonezi şi ai altor ţări. În cadrul vizitei sale, preşedintele american se va adresa polonezilor în Piaţa Krasinski. Trump este însoţit de soţia sa, Melania.

Melania Trump, care a purtat o haină stilată, verde-smarald, a zâmbit micii delegaţii de pe aeroport, aceasta primind şi un buchet cochet din partea oficialităţilor. În urma cuplului prezidenţial au sosit fiica şi ginerele preşedintelui, Ivanka Trump şi Jared Kushner, ţinându-se de mână şi zâmbind presei, dar şi secretarul de Trezorerie, Steve Mnuchin, şi alţi oficiali americani.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.