Tribunalul Valcea a decis ca reducerea salariilor cu 25% este ilegala

Postat la 11 noiembrie 2010 31 afişări

Magistratii Tribunalului Valcea au decis ca reducerea salariilor cu 25 la suta in cazul a sase functionari de la Primaria Voineasa si a doi judecatori care au contestat in instanta decizia de diminuare a salariilor este ilegala, astfel ca cele opt persoane ar urma sa isi primeasca banii inapoi.

Potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Valcea, judecator Mariana Varga, sase functionari de la Primaria Voineasa au dat in judecata institutia, nemultumiti de reducerea salariilor cu 25 la suta, in urma unor decizii guvernamentale.

De asemenea, doi judecatori de la Judecatoria Balcesti au contestat in instanta masura de reducere a salariilor.

Magistratii Tribunalului Valcea au dispus, prin doua sentinte, ca institutiile care au decis taierea salariilor cu 25 la suta sa le returneze banii angajatilor, in conditiile in care deciziile au fost considerate ilegale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tribunalul-valcea-a-decis-ca-reducerea-salariilor-cu-25-este-ilegala-7709482
7709482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.