Trei scheme de sprijin implementate de Ministerul Economiei pentru susţinerea IMM-urilor au avut un număr record de aplicanţi: Peste 4.100 de companii au aplicat

Autor: Miruna Diaconu Postat la 06 ianuarie 2024 334 afişări

Trei scheme de sprijin implementate de Ministerul Economiei pentru susţinerea IMM-urilor au avut un număr record de aplicanţi: Peste 4.100 de companii au aplicat

Trei scheme de sprijin implementate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) au înregistrat un număr recor de aplicanţi. Etapa de înscriere electronică în cadrul celor trei măsuri de sprijin implementate de minister s-a încheiat ieri, 4 ianuarie.

MEAT a anunţat că peste 4.100 de companii au aplicat pentru Programul naţional de microindustrializare, Programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă şi Programul de accelerare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii.

„La programul naţional de microindustrializare au aplicat un număr de 1.036 de întreprinderi în perioada de înscriere, programul de accelerare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii a beneficiat de 486 de aplicanţi înscrişi, iar la programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă s-au înscris cele mai multe firme aplicante din istoria schemei de ajutor, respectiv 2.615 întreprinderi”, se arată pe site-ul ministerului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IMM,
Ministerul Economiei,
sprijin,
aplicanti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.