Trei membri ai CNA spun că au sesizat Parlamentul privind "abuzurile" preşedintelui Consiliului

Postat la 18 iunie 2014 31 afişări

Trei membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Narcisa Iorga, Florin Gabrea şi Valentin Jucan, spun că au sesizat, miercuri, Birourile Permanente ale Parlamentului cu privire la "abuzurile" comise de preşedintele CNA, Laura Georgescu, din funcţia pe care o deţine.

Trei membri ai CNA spun că au sesizat Parlamentul privind "abuzurile" preşedintelui Consiliului

 În sesizarea transmisă Birourilor Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, dar şi în atenţia Comisiilor permanente pentru cultură, artă şi mass-media şi Comisiilor permanente pentru cercetarea abuzurilor, Narcisa Iorga, Florin Gabrea şi Valentin Jucan le supun atenţiei parlamentarilor "abuzuri comise de către preşedintele CNA, Laura Georgescu, fie în cadrul şedinţelor publice ale Consiliului, fie în exercitarea funcţiei".

În această sesizare, care a fost remisă şi agenţiei MEDIAFAX, Narcisa Iorga, Florin Gabrea şi Valentin Jucan spun că preşedintele CNA este numit de Parlament dintre membrii Consiliului, la propunerea acestora. "Nu are nicio altă atribuţie suplimentară faţă de restul membrilor, în afara activităţii de ordonator principal de credite", precizează cei trei membri ai CNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
abuzuri,
consiliu,
membri,
parlament,
presedinte,
sesizare,
cna
/actualitate/trei-membri-ai-cna-spun-ca-au-sesizat-parlamentul-privind-abuzurile-presedintelui-consiliului-12783186
12783186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.