PayU: În fiecare minut sunt plasate circa 70 comenzi online, cu o valoare totală de peste 10.000 lei

Postat la 17 iunie 2014 57 afişări

Aproximativ 70 de comenzi sunt plasate în fiecare minut pe internet, cu o valoare totală de 10.783 lei, în primele cinci luni ale anului valoarea medie a coşului de cumpărături achitate online înregistrând o creştere medie cu 20%, potrivit datelor integratorului de plăţi PayU România.

PayU: În fiecare minut sunt plasate circa 70 comenzi online, cu o valoare totală de peste 10.000 lei

 "Primele 5 luni ale anului au adus o creştere cu peste 30% a numărului de tranzacţii achitate online de către clienţii magazinelor online româneşti. În acest context, principalele tendinţe din industrie anunţă schimbări importante în comportamentul de consum al utilizatorilor online", se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, spre deosebire de ultimii 3 ani, când valoarea medie a coşului de cumpărături a scăzut sub efectul diversificării gamei de produse achiziţionate online, în primele 5 luni ale acestui an, aceasta a crescut, în medie, cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cele mai mari evoluţii au avut loc pe segmentele turism, jucării, IT&C şi fashion, unde comanda medie s-a majorat cu 52%, 25% şi, respectiv, 12%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/payu-in-fiecare-minut-sunt-plasate-circa-70-comenzi-online-cu-o-valoare-totala-de-peste-10-000-lei-12774819
12774819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.