Kylie Minogue are unul dintre cele mai scumpe funduri din lume, estimat la 5 milioane de dolari

Postat la 17 iunie 2014 6680 afişări

Kylie Minogue are unul dintre cele mai scumpe funduri din lume, estimat la 5 milioane de dolari

Asigurarile de viata, de sanatate, de locuinta sau pentru masini reprezinta cele mai des intalnite tipuri de asigurari. Asiguratorii nu refuza insa nici clientii care vor sa-si asigure ”bunuri” mai inedite, precum zambetul, mustata sau starea civila.

Cu toate acestea, cei care vor o asigurare atat de neobisnuita trebuie sa si plateasca o prima pe masura, in conditiile in care sumele asigurate ajung la sute de mii, milioane sau chiar zeci de milioane de euro. De cele mai multe ori, clientii sunt persoane celebre, iar acesta tendinta este in voga in special in strainatate.

Kylie Minogue şi-a asigurat fundul pentru 5 milioane de dolari, intrând astfel într-o listă selectă de vedete ce au diverse părţi ale corpului asigurate.

Kylie Minogueeste o cântăreaţă câştigătoare a unui premiu Grammy, compozitoare şi actriţă australiană, decorată cu Ordinul Imperiului Britanic.Minogue a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1980 prin rolul jucat în serialul australian Neighbours.

În Australia, Asia şi Europa artista a devenit una din cele mai recunoscute celebrităţi, fiind considerată un sex simbol. În noiembrie 2007 a lansat cel de-al zecelea album de studio, intitulat X. Minogue are o avere estimată la 66 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/kylie-minogue-are-unul-dintre-cele-mai-scumpe-funduri-din-lume-estimat-la-5-milioane-de-dolari-12773591
12773591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.