Traian Băsescu este cercetat penal într-un dosar pentru spălare de bani

Postat la 20 aprilie 2016 178 afişări

Traian Băsescu este cercetat penal într-un dosar pentru spălare de bani

Fostul preşedinte Traian Băsescu este cercetat într-un dosar penal, instrumentat de Parchetul General, pentru spălare de bani, în legătură cu achiziţionarea unui teren din zona Băneasa, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor judiciare, este vorba despre o tranzacţie din anul 2000, în urma căreia Traian Băsescu a achiziţionat un teren la un preţ sub nivelul pieţei, pe care ulterior l-ar fi vândut către cumnata omului de afaceri Costel Căşuneanu.  Terenul, situat pe Aleea Privighetorilor din zona Băneasa, a avut, potrivit surselor, doi cumpărători.

Primele declaraţii ale fostului preşedinte: Deocamdată nu am fost citat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traian-basescu-este-cercetat-penal-intr-un-dosar-pentru-spalare-de-bani-15266289
15266289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.